SON DAKİKA
Hava Durumu

Geçtiğimiz günlerde ünlü isimlerin gösterdiği ilgi sonrasında gündeme oturan Örümcek Ağı Estetiği ile ilgili tekniğin bulucusu Estetik Internatio

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2015 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2015 11:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Geçtiğimiz günlerde ünlü isimlerin gösterdiği ilgi sonrasında gündeme oturan Örümcek Ağı Estetiği ile ilgili tekniğin bulucusu Estetik International Sağlık Grubu kurucusu Op. Dr. Bülent Cihantimur, açıklamalarda bulundu.
Örümcek Ağı Estetiği uygulamasını geliştiren Golden Bisturi ödüllü cerrah Op. Dr. Bülent Cihantimur, “Cerrahi müdahalelere alternatif, ameliyatsız cilt germe yöntemi olan Örümcek Ağı Estetiği, son yılların en favori uygulamalarından bir tanesi ve avantajlarıyla pek çok kişinin ilgisini çekiyor” dedi.
Örümcek Ağı Estetiğinin etki mekanizmasını ve uygulama tekniğini anlatan Op. Dr. Bülent Cihantimur, “Örümcek Ağı Estetiği ile yaşlanmayı reddetmek artık elinizde, cildinize ameliyatsız, neştersiz bir güzellik kazandırabilirsiniz” dedi. Cihantimur, “Örümcek Ağı Estetiği’nde kişinin cilt yaşlanma derecesine göre belirlenmiş adette ipi, cilt altına ince uçlu iğnelerle yerleştiriyoruz. Bu yerleştirme bir ağ gibi yapılıyor ve mutlaka anatomi bilgisi, uzman el işçiliği ve tekniğe hakimiyet şart. Cilt altı bu iplere reaksiyon vermeye başlıyor ve iplerin etrafına kendi biyolojik sürecini başlatarak, ağını örüyor. Kolajen artışı, elastin ve fibroplast üretimi yoğunlaşıyor. İpler 6 ay içinde eriyor ve cilt günden güne tazelenerek, canlanmaya, tazelik kazanmaya devam ediyor. Tüm bu süreç içinde, kırışıklıklar, form kayıpları azalıyor” ifadesinde bulunarak, işlem sonrası hemen sosyal hayata geçiş yapılabileceğinin altını çizdi.

YURT DIŞINDAN ÇOK FAZLA TALEP VAR
Örümcek Ağı Estetiği’nin isim ve patent hakkı kendisine ait olan Cihantimur, tekniğin doğru ve faydalı bir biçimde kullanılabilmesi için merdiven altı olarak tabir edilen sahte uygulamalara karşı halkı uyardı ve yurt dışından Sağlık Turizmi vasıtasıyla çok fazla hastanın geldiği söyledi. Cihantimur, “Ülkemiz sağlık sektöründe çok önemli bir yere geldi. Sınır ötesi hastaların özellikle ülkemizi tercih etmelerinin sebebi, işini titizlikle yapan pek çok sağlık çalışanının olmasıdır. Durmuyoruz, taklit etmek yerine kendi geliştirdiğimiz Örümcek Ağı Estetiği gibi teknikleri tanıtıyor ve insanlığa armağan ediyoruz. Ulu önder Atatürk’ün, muazzam öngörüsüyle beni ülkemin doktorlarına emanet edin lafını her zaman gurur duyarak anımsarım. Ne mutlu ki bize geliştirdiğimiz teknikler sınırları aştı ve ilgi çekiyor” ifadesinde bulundu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.