SON DAKİKA
Hava Durumu

ABD Militanı

Yazının Giriş Tarihi: 29.01.2021 19:09
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.01.2021 19:09

Eylül 2014 Suriye’nin birçok bölgesinde oynanan “DEAŞ işgal etti, YPG/PKK işgali kırmak için gelip insanları kurtardı” tiyatrosu Kobane’de uygulanıyor, YPG Türkiye’den koridor açarak kendisine silah verilmesini istiyor, Türkiye DEAŞ ile YPG’nin her ikisinin de terör örgütü olduğunu vurgulayarak teklifi reddediyordu. Bunun üzerine önce Kandilden PKK ağası ABD askeri Murat Karayılan açıklama yaparak “gençleri, kadınları 7’den 70’e herkesi Kobane’ye sahip çıkmaya, onurumuzu namusumuzu korumaya, metropolleri işgal etmeye çağırıyoruz” diyor, ardından PKK nın siyasi kanadı HDP parti meclisi ve MYK toplanarak benzer bir açıklamayı tekrar ediyor “Kobani’de yaşanan katliam girişimine karşı 7’den 70’e bütün halklarımızı sokağa, alan tutmaya ve harekete geçmeye çağırıyoruz. Çözüm Süreci ile Kobani’nin birbirinden koparılamayacağını, barışın yolunun Kobani’den geçtiğini bir kez daha vurguluyoruz.” Diyordu.

Ardından PKK nın siyasi kanadının eş başkanı çıkıyor “Kobani düşerse Ankara düşer” “halkımızı sokağa davet ediyor, sokakta olanlara destek vermeye çağırıyorum” diyordu.

8 Ekim’de CHP İstanbul il “örgütü” Kobaneye destek yürüyüşü yapma kararı alıyor 9 Ekim’de CHP eş başkanı Kılıçdaroğlu ülke yangın yerine dönmüş halde sokaklar karışmış 51 insan öldürülürken “Her siyasi düşünce ve inançtan vatandaşlarımız büyük bir infial içindedir. Hükümet ise bütün bu sorunları başımıza açan kendisi değilmiş gibi şimdi de misliyle vereceği cezalarla halkı sindirmeye çalışmaktadır” şeklinde bir açıklama yapıyor devamında

“YPG’nin hükümetin iddialarının aksine bir terör örgütü değil “vatanını kurtarmak için örgütlenmiş bir oluşum” olduğunu iddia ediyordu.

YPG/PKK ya bırakın terör örgütü demeyi, “militan” bile diyemiyordu.

Ağustos 2015 de öz yönetim ve bölünme hedefiyle, ülkemizin birçok şehrinde hendekler kazıp ve barikatlar oluşturan PKK’ya karşı kahraman Mehmetçik ve polisimiz operasyonlar yapıyor, PKK’nın siyasi kanadı HDP eş başkanı terörist Selahattin Demirtaş hendek operasyonlarını küstahça savunan açıklamalarla destekliyordu.

Operasyonlar devam ederken aralık ayında Diyarbakır Barosu’nu ziyaret eden yeni CHP’nin Eş genel başkanı Kılıçdaroğlu 793 Şehit verdiğimiz operasyonlara ilişkin sadece şu cümleyi kuruyordu Barikatları kuran arkadaşlara da kişilere de kim yapıyorsa, onu bilmiyoruz tabi, kesinlikle Tahir Elçi'yi seviyorsanız, onun vasiyetinin gereğini yapın kaldırın onları diyoruz"

PKK’lı teröristlere bırakın terörist demeyi “militan” bile diyemiyordu, arkadaş diyordu. Aradan kısa bir süre geçtikten sonra arkadaşlar sıfatı yerini “dostlarımız” a bırakıyordu.

2016 Temmuz ayında NATO destekli FETÖ ülkemizi işgal ve darbe girişiminde bulunuyor ülkemiz 251 şehit 2196 gazi veriyor, ülkenin en önemli kurum binalarının bombalanıyordu

Yeni CHP bu darbe girişimini TV başında boynunda kravat takılı görev bekler bir vaziyette izliyor, darbenin hemen ardından FETÖ elebaşı Fetullah Gülen “bu bir tiyatrodur” açıklaması yapıyor ardından yeni CHP’nin eş genel başkanı Kılıçdaroğlu aynı açıklamayı tekrar ederek “bu bir tiyatrodur” diyordu.

Yeni CHP’nin eş genel başkanı darbeyi böyle görünce FETÖ’cülere bırakın terörist demeyi “militan” bile diyemiyordu.

Yerel seçimler sonrası PKK ile ilişkilerinden dolayı kayyum atanan HDP’li belediye başkanlarına önce yeni CHP sahip çıkıyor, İstanbul büyükşehir belediye başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan yeni CHP li vekillere kadar kayyumu protesto ziyaretleri yapılıyor, yeni CHP eş başkanı kayyumlara karşı çıkıyor, gözümüz içine bakarak demokrasicilik oynuyordu.

PKK lılı teröristlere, FETÖ’cü teröristlere “militan” bile diyemeyen CHP yöneticileri ve eş başkanı, teröre karşı binlerce şehit veren ve ülkemizi canını ortaya koyarak savunan kahraman Mehmetciğe, hakimlerimize, savcılarımıza, valilerimize, savcılarımıza açık açık defalarca “militan” diyorlar.

ABD, Türkiye’ye saldırmak için kendisinin kurup, yönettiği PKK ve FETÖ’yü yıllarca kullandı. Silahını verdi eğitti parasını verdi, mamasını verdi. Bu iki terör örgütü ABD’nin ülkemizdeki en büyük askeri üssü gibi hareket etti. Türkiye binlerce şehit ve gazinin verdiği mücadeleyle bu iki ABD üssünü etkisiz hale getirip kapatınca ABD’nin elinde sivil kılığına girmiş siyasi militanlar kaldı.

Elbette yeni CHP’nin eş başkanı ve vekilleri bu lafları söylerken Joe Biden’e sırtınızı dayayarak söylediğinin farkındayız. Biden geçen yıl yaptığı açıklamada, Erdoğan’ı devirmek için Türkiye’de muhalefete destek vereceğini zaten açıklamıştı.

Tüm bu tartışmalar üzerine yeni CHP’nin İstanbul İl başkanı, PKK lı teröristlerin “kadın destekçisi” FETÖ’nün Zaman gazetesinin eski yazarı Canan Kaftancıoğlu “partimin militanı olduğun doğrudur” dedi.

Partiden kastınız hangisi çok açık değil ama biz sizin de eş başkanınızın da ABD’nin militanı olduğunu çok net görüyoruz.

Selam ve Saygıyla.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.