SON DAKİKA
Hava Durumu

ADINI SİZ KOYUN!

Yazının Giriş Tarihi: 20.04.2017 18:23
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.04.2017 18:23
Bir süredir aklıma düşüyordu ama nedense yazmıyordum. Bu gibilerin aslında çok küçük bir azınlıkta olduğunu düşündüğümden hafızamın derinliklerine itiyordum. Ancak, şu CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray denilen yaratığın attığı tweeti görünce dayanamadım. Yazmak, haykırmak ve sormak istedim;

Bir kişi nasıl olur da sırf nefreti yüzünden kendi memleketini batırmaya çalışabilir?

Eski bir komşumu anlatayım önce. Bahçede sohbet ediyorduk. Konu konuyu açtı. Adam açık açık, “Gün gelecek bunu ipte sallandıracaklar.” Deyiverdi. Nedenini sorduğumda kem küm etti. Bir gerekçe gösteremedi. Sadece gitmesini istiyor, bu da yetmiyor ipte sallandırılmasını da arzu ediyordu. Dahasını da söyleyeyim, yabancıların memleketi işgal edip bu hükümeti düşürmeleri bile ona iyi bir çözüm gibi geliyor ve “Tayyip iktidarında yaşamaktansa” boyunduruk altında yaşamanın daha iyi olduğu kanaatindeydi.

Halk TV’den başka televizyon kanalı izlemeyi reddeden, Sözcü’den başka gazeteyi eline bile almaktan kaçınan bu adamın “Tayyip nefreti” akıl almaz boyutlardaydı. Neyse ki başım belaya girmeden taşınıp gitti. Sarhoşken bana ettiği küfürleri de yanına alıp gitti. Benim suçum da Sayın Cumhurbaşkanımızın bu memleket için yaptığı çok güzel şeyleri desteklemem ve onu sevmemdi…

Bir diğeri yapılan yollar için, “Bize yol mu lazım. Yapmasalardı.” Diyordu.

Benzeri tiplere sokakta da rastladım. Ancak dediğim gibi bunların lafta kalacak, gerçek olmayan düşünceler olmasını istedim hep. Öyle değildi ne yazık ki…

Bunlar gerçekten de Sayın Cumhurbaşkanımızın gitmesi için öz annelerini bile pazarlayabilecek, vatanı hiç çekinmeden düşmana satabilecek tipler.

Böyle bir nefret görülmemiştir.

Gelelim şu İzmir Milletvekili Aytun Çıray’a. İş iyice açığa çıkınca büyük ihtimalle o da şu denize dökücü cengâver bozması gibi bir yandan kıvırmaya diğer yandan hainliğe devam edecektir. Ama gerçek yüzünü bir kere göstermiştir.

Baksanıza yaratığın attığı tweete:

"Zorunlu alışverişlerim dışında ekonomik faaliyetlerimi en aza indiriyorum. Sözcü'den başka gazete bile almayacağım." Diyor.

Bu ne demektir? “Ben öncülük ediyorum. Gelin Türkiye ekonomisine zarar verelim. Memleketi kötü hale düşürelim de bu adam gitsin.” Demektir. Hiç tevil etmeye kalkışmasın. Çünkü zırva tevil götürmez.

Bu ve bunun gibi insanlar memleketimizin bağrında yemlenmekte.

Bunlara koyacak ad bulamıyorum.

Siz ne yakıştırırsanız onu deyin.

Allah hakkettiklerini versin İnşallah!
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.