SON DAKİKA
Hava Durumu

2 hafta önce evlenmişlerdi... Karısını öldürdü!

İstanbul'da ilk eşinden şiddet gördüğü için boşanan iki çocuk annesi Fatma Güraslan, iki

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2018 14:22
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2018 15:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
2 hafta önce evlenmişlerdi... Karısını öldürdü!

İstanbul'da ilk eşinden şiddet gördüğü için boşanan iki çocuk annesi Fatma Güraslan, iki hafta önce evlendiği Beytullah Güraslan tarafından defalarca bıçaklanarak hayatını kaybetti.
İstanbul Büyükçekmece'deki Muratçeşme Mahallesi'nde bir kadın cinayeti daha yaşandı. Beytullah Güraslan (42) ve Fatma Güraslan (36) 2 hafta önce dünya evine girmişti. İddiaya göre 2 haftalık evlilik sürecinde kıskançlık krizine giren Beytullah Güraslan karısını vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürdü. Fatma Güraslan olay yerinde hayatını kaybederken Beytullah Güraslan ise olay yerinden kaçtı.



GENÇ KADININ İKİ ÇOCUĞU VARDI
Beytullah Güraslan akşam saatlerinde ise yine iddiaya göre komşusunu aradı. Güraslan komşusuna karısını öldürdüğünü söyledi. Kadının cenazesi olay yerinde savcı incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Fatma Güraslan'ın cenazesi oradan da memleketi Yozgat'a götürüldü. Öte yandan yine iddialara göre Fatma Güraslan daha öncede şiddet gördüğü gerekçesi ile eşinden boşanmıştı. Fatma Güraslan'ın önceki evliliğinden de 2 çocuğu bulunduğu öğrenildi. (İHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.