SON DAKİKA
Hava Durumu

2 PKK'lı yolcu minibüsünde bombayla yakalandı

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde bir yolcu minibüsü içerisinde yapılan kontrolde 2 PKK'lı çantalarında bulunan 4 adet el bombası ile yakaland

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2018 17:51
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2018 18:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
2 PKK'lı yolcu minibüsünde bombayla yakalandı
Hakkari'nin Çukurca ilçesinde bir yolcu minibüsü içerisinde yapılan kontrolde 2 PKK'lı çantalarında bulunan 4 adet el bombası ile yakalandı. 
Valilik tarafından yapılan açıklamada, "İl Jandarma Komutanlığı görevlilerimizce PKK/KCK bölücü terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında; 05.06.2018 günü İlimiz Çukurca İlçesi Köprülü Yol Kontrol Noktasında durdurulan bir yolcu minibüsü içerisinde yapılan kontrolde 2 bölücü terör örgütü mensubu çantalarında bulunan 4 adet el bombası ile birlikte yakalanarak gözaltına alınmıştır. Yakalanan bölücü terör örgütü mensuplarının ifadeleri doğrultusunda Çukurca İlçe Merkezinde belirlenen bir adrese yapılan operasyon neticesinde 5 şahıs bölücü terör örgütüne yardım ettikleri şüphesi ile gözaltına alınmıştır. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir" denildi. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.