SON DAKİKA
Hava Durumu

44 yıl sonra yürek yakan tesadüf! Babası gibi...

Tunceli'de bir adam 44 yıl önce babasının kaza geçirip vefat ettiği yolda kaza yaptı ve hayatını kaybetti. Bu acı tesadüf yakınlarının

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2018 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2018 16:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
44 yıl sonra yürek yakan tesadüf! Babası gibi...
Tunceli'de bir adam 44 yıl önce babasının kaza geçirip vefat ettiği yolda kaza yaptı ve hayatını kaybetti. Bu acı tesadüf yakınlarının yüreklerini yaktı. 
Kaza, dün, Tunceli-Pertek karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 56 yaşındaki Cemil Nozoğlu idaresindeki traktörün freni, Pertek ilçesine 3 kilometre kala boşaldı. Traktör devrilirken Nozoğlu kurtulmak için aşağı atladı ancak kafasını çarparak ağır yaralandı. Ambulansla olay yerinden alınan yaralı sürücü Elazığ'da hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Nozoğlu kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Olayla ilgili acı bir tesadüf de ortaya çıktı. Nozoğlu'nun 1974 yılında 43 yaşında olan babası Hıdır Nozoğlu'nun da aynı yolda traktörün devrildiği yerin yakınında bir mevkide bindiği minibüsün kaza yapması sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi. Öte yandan Cemil Nozoğlu'nun cenazesi Pertek ilçesine bağlı Göztepe köyünde kılınan cenaze namazının ardından babasının yanında defnedildiği bildirildi. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.