SON DAKİKA
Hava Durumu

5 ay önce kaybolmuştu! Arkadaşının kardeşi öldürüp toprağa...

Mikail Erol, İstanbul'da 5 ay önce kaybolmuştu. Arkadaşının kardeşi tarafından öldürülüp

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2018 16:48
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2018 18:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
5 ay önce kaybolmuştu! Arkadaşının kardeşi öldürüp toprağa...

Mikail Erol, İstanbul'da 5 ay önce kaybolmuştu. Arkadaşının kardeşi tarafından öldürülüp, toprağa gömüldüğü ortaya çıktı. Gözaltına alınan şüpheli Rıdvan A., 2 bin liralık alacak verecek meselesi yüzünden cinayeti işlediğini itiraf etti.
Esenyurt Polis Merkezi'ne 7 Haziran günü başvuran Caize Erol, eşi Mikail Erol'un bir kaç gündür kayıp olduğu ve kendisinden haber alınamadığını söyledi. Başvuru üzerine dosya Kayıplar Büro Amirliği'ne gönderildi.


EN SON GÖRÜŞÜLEN KİŞİLER TESPİT EDİLDİ
Polis en son Eminönü'ne gittiğini belirlediği Mikail Erol'un cep telefonu kayıtlarını incelemeye aldı. İncelemede Erol'un en son 2 Haziran akşamı Rıdvan A. ile telefon görüşmesi yaptığı belirlendi. Şüpheli olarak görülen ve kayıplara karıştığı öğrenilen Rıdvan A. mercek altına alındı.

ARKADAŞLARI İTİRAF ETTİ

Polis, Mikail Erol'un en son Eminönü'nde gittiği işhanında Rıdvan A.'nın arkadaşı Necmi E.'nin (19) çalıştığını belirledi. Bu kişi, arkadaşı Rıdvan'ın Mikail Erol'u kendi çalıştığı işyerinde bıçakla öldürdüğünü söyledi. Polisin ulaştığı Rıdvan A.'nın arkadaşı Yasin Ö. de cinayeti arkadaşının işlediğini itiraf etti. Cesedi çuvala koyarak saran Rıdvan A.'nın bavulla götürüp Tekirdağ yolu üzerinde gömdüğü belirlendi. Ceset 16 Kasım'da bulundu.



"BENİ DOLANDIRDI" İDDİASI

Elde edilen delilerin ardından şüpheli Rıdvan A. Adıyaman'da yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen Rıdvan A. cinayeti itiraf etti. Mikail Erol'un cezaevinde olan ağabeyinin arkadaşı olduğunu anlatan Rıdvan A. "Ağabeyimin eşi Kırgız asıllı. Oturum belgesi almak için Mikail Erol benden 2 bin lira para aldı, sonra da yapmadı. Beni kandırdı. Ben de öldürdüm. Sonra cesedini bavula koyup Tekirdağ'da ormanlık alana attım. Attıktan 2 veya 3 gün sonra gidip cesedi ormanlık alana gömdüm" dedi. Soruşturmanın ardından gözaltına alınan Rıdvan A. ve 3 arkadaşı Büyükçekmece Adliyesi'ne gönderildi. (HT)


 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.