SON DAKİKA
Hava Durumu

Alışveriş merkezinde eşini 5 kurşunla öldüren zanlı, basın mensuplarına bakın ne dedi

Kayseri'de dün akşam saatlerinde bir alışveriş merkezinde 2 çocuk annesi eşini 5 kurşunla öldüren şahıs adliyeye sevki sırasında kendi

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2018 16:05
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2018 18:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Alışveriş merkezinde eşini 5 kurşunla öldüren zanlı, basın mensuplarına bakın ne dedi
Kayseri'de dün akşam saatlerinde bir alışveriş merkezinde 2 çocuk annesi eşini 5 kurşunla öldüren şahıs adliyeye sevki sırasında kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, "Namusum için yaptım, çok pişmanım" dedi. 
Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan bir alışveriş merkezinin kafesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, hakkında uzaklaştırma kararı bulunan L.A., eşi E.A.’ya yanında bulunan tabancayla 5 el ateş etti. Eşini vurduktan sonra olay yerinden kaçmaya çalışan L.A. polis ekipleri tarafından yakalanırken, E.A. ise 112 sağlık ekipleri tarafından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Göğüs, kalp ve karın bölgesinden yaralandığı belirtilen E.A., burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

"Çok pişmanım" 
Öte yandan suç aletiyle birlikte gözaltına alınan L.A., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. Kendisini görüntüleyen basın mensuplarının 'neden öldürdün' sorusuna ise L.A., "Namusum için yaptım, çok pişmanım" dedi. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.