SON DAKİKA
Hava Durumu

Ankara'da göçük: 1 işçi toprak altında

Başkentte, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na bağlı inşaat halindeki Ankara Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü avlusunda göçük

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2014 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2014 13:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Ankara'da göçük: 1 işçi toprak altında
Başkentte, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na bağlı inşaat halindeki Ankara Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü avlusunda göçük oldu.

 

Yaklaşık 7 metre toprak altında kalan işçiyi arama çalışmaları sürüyor. Göçüğün oluştuğu yerdeki toprağın dolgu olduğu iddia edildi.

Olay, saat 04.00 sıralarında, Yenimahalle, Cem Ersever Caddesi üzerindeki Ankara Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü hizmet binasının avlusunda meydana geldi. Edinilen ilk bilgilere göre, binada gece bekçisi olarak çalışan Hüseyin Saya (45), bir işçi arkadaşıyla beraber, bağlantı yerinde kaçak oluşan su borusunu tamire gitti. Boruyu kontrol ettiği sırada Saya’nın üstünde bulunduğu toprak göçtü. Toprağın altında kalan Saya’ya yanındaki arkadaşı 3 metrelik iskele demirini uzatarak ulaşmaya çalıştı ancak başaramadı. Saya, 7 metre göçen toprağın altında kaldı.

Olayı duyan ve şantiyede kalan diğer arkadaşları da olay yerine koştu. İşçilerin ihbarıyla olay yerine itfaiye, ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Göçüğün yaşandığı yere emniyet şeridi çeken polis ekipleri çevre güvenliğini sağladı. İş makinasıyla belirli bir yere kadar kazılan toprak daha sonra kovalara doldurularak boşaltıldı ancak 4 saattir süren çabalara rağmen Saya’ya ulaşılamadı. Ekipler Saya’nın toprağın altından geçen kanalizasyon borularının altında sıkışmış olma ihtimali üzerinde duruyor. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.