SON DAKİKA
Hava Durumu

Annenin Adliye Önündeki Feryadı Yürek Burktu

Tekirdağ'da, açık cezaevinden firar ettikten sonra geldiği Bursa'da 3. cinayetini işlediği iddia edilen sanığın duruşması, oğlu öldürülen

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2013 11:57
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2013 12:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Annenin Adliye Önündeki Feryadı Yürek Burktu
Tekirdağ'da, açık cezaevinden firar ettikten sonra geldiği Bursa'da 3. cinayetini işlediği iddia edilen sanığın duruşması, oğlu öldürülen annenin feryatlarıyla inledi. Gözyaşlarına boğulan kadın, tek yavrusunun ölümünden geriye kalan minik torununa sarılarak gözyaşı döktü. 

Bursa 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde “kasten adam öldürmek ve 6136 sayılı Ateşli Silahlar Kanunu'na muhalefet" suçlarından müebbet ve 3 yıla kadar hapsi istenen 35 yaşındaki Ü.Ç. tekrar hakim karşısına çıktı. Daha önce iki ayrı cinayetten hüküm giydikten sonra yağma suçundan girdiği Tekirdağ Yarı Açık Cezaevi’nden kaçıp, Bursa’da araba meselesi yüzünden tartıştığı büfe işletmecisi Ahmet Girgin’i (31) tabancayla öldürmekle suçlanan tutuklu sanık Ü.Ç.'nin bu duruşmasında şahitler dinlendi.
Duruşmaya katılan maktulün annesi Azize Girgin, dava çıkışında sanığa, "Yavrumun katilisin, iki elim yakanda olacak" diyerek saldırmak istedi. Polis ekipleri tarafından duruşmadan çıkarılan annenin feryatları, adliye koridorlarında da devam etti. Sudan bir sebeple tek oğlu olan Ahmet Girgin'in hayatını kaybettiğini ifade eden kadını ikna etmek hiç kolay olmadı. Fenalık geçiren anne Girgin için ambulansa haber verildi.
Feryat eden anne, tek oğlundan geriye kalan minik torununa sarılarak gözyaşı döktü. Yaşlı kadın yakınları tarafından güçlükle teselli edilmeye çalışıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.