SON DAKİKA
Hava Durumu

Arkadaşı aramayın demişti, Bursalı kayıp kız bulundu

Osmangazi ilçesine bağlı Demirtaş Mahallesi’ndeki evinden iş aramaya çıkan 20 yaşındaki Elif Özdemirkan’dan günlerdir haber alınamı

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2018 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2018 17:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Arkadaşı aramayın demişti, Bursalı kayıp kız bulundu
Osmangazi ilçesine bağlı Demirtaş Mahallesi’ndeki evinden iş aramaya çıkan 20 yaşındaki Elif Özdemirkan’dan günlerdir haber alınamıyordu. Kızlarının kaçırıldığından şüphelenen aile gözyaşları içerisinde yardım istemiş, Aile, genç kızın bir arkadaşına ulaşmış ancak o da " Durumu iyi ama Elif'i aramayın" notunu sosyal medyadan paylaşmıştı. Bir hafta önce iş aramak için evden çıkan ve bir daha geri dönmeyen genç kız, kaçırılma iddialarını yalanlayarak, polise kendisinin gittiğini ve ailesine ulaştırılması için istekte bulunduğunu söyledi. 
Uludağ Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü mezunu 22 yaşındaki Elif Özdemirkan, Demirtaş Barbaros Mahallesi'nde ailesiyle oturduğu evden geçen perşembe günü iş aramak için çıktı. Aile, geri dönmeyen kızlarına ulaşamayınca, polise kayıp başvurusu yaptı. Özdemirkan, kaybolduğuna dair basında çıkan haberlerin ardından dün Sakarya'da polise başvurdu. Polisin haber vermesi üzerine Bursa'dan Sakarya'ya giden Fatma ve Ertuğrul Özdemirkan çifti, kızlarını alarak Bursa'ya döndü.

Elif Özdemirkan, iş aramak için kendi isteğiyle evden çıktığını, kaybolma veya kaçırılma durumu olmadığını söyledi. Sağlık durumunun da iyi olduğunu ifade eden Özdemirkan, "Hakkımda yanlış haberler yazıldı. Ben kendi isteğimle iş bulmak için evden gittim. Sonra Sakarya'da polise de kendim başvurdum. Onlar aileme haber verdi ve geri döndüm" dedi.  (İHA)

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.