SON DAKİKA
Hava Durumu

Av malzemesi taşıyan kurye, ağır yaralandı

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2014 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2014 12:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Av malzemesi taşıyan kurye, ağır yaralandı
BURSA'DA İNANILMAZ OLAY: KARGO KURYESİ AĞIR YARALI KARGOYA VERİLEN MERMİLER BOMBA GİBİ PATLADI, KURYE AĞIR YARALANDI AV MALZEMELERİ SATAN İŞ YERİNDEN İSTANBUL'A GİTMEK ÜZERE VERİLEN KARGODAKİ KURU SIKI MERMİLER TAŞINIRKEN PATLADI KARGO KURYESİ AĞIR YARALANDIBursa’da av malzemeleri satan bir işyerinden İstanbul’a teslim edilmek üzeri verilen av malzemeleri ve kuru sıkı mermiler kargo ofisine taşınırken patladı, bir kurye ağır yaralandı.
Alınan bilgiye göre, olay Merkez Osmangazi İlçesi Haşimişcan Caddesi üzerindeki kargo şirketinde akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, bir kargo şirketine İstanbul’a teslim edilmek üzere av malzemesi verildi. Kargo görevlisi olan 53 yaşındaki Yasin Çakır, malzemeleri araçtan şubeye indirirken düşürdü. Bu esnada paketlerin içinde bulunan kuru sıkı mermiler bir anda bomba gibi patladı. Paniğe neden olan patlamada vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 ekipleri sevk edildi.
Çakır, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanırken olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yasin Çakır'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kriminal ve Ağır Suçlar Bürosu ekipleri titiz bir şekilde olay yerinden delilleri topladı. Av malzemeleri satan işyeri sahibinin de ifadesine başvuruldu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.