SON DAKİKA
Hava Durumu

Bağcılar'da baba cinneti: 6 ölü

Bağcılar'da cinnet sonucu meydana gelen olayda hayatını kaybedenlerin sayısı 6'ya yükseldi.

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2012 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2012 12:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bağcılar'da cinnet sonucu meydana gelen olayda hayatını kaybedenlerin sayısı 6'ya yükseldi.

Olayın ardından ağır yaralı olarak Özel İstanbul Medicine Hospital'e kaldırılan Abidin Sargık (5), yapılan ilk müdahalenin ardından Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Başına 2 kurşun isabet eden 5 yaşındaki çocuk, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Böylece olayda yaşamını yitirenlerin sayısı 6'ya yükselmiş oldu.

Barbaros Mahallesi 6/2 Sokak'taki 4 katlı binanın en üst katında, henüz belirlenemeyen bir nedenle cinnet getiren baba Engin Sargık'ın (36) silahla ateş açması sonucu, çocukları Suzan (18), Sevda (15) ve Salih Sargık (17) ile kardeşi Bayram Sargık olay yerinde hayatını kaybetmiş, eşi Sacide Sargık (38) ile diğer çocukları Ercan, (9) Gülcan, (14) Abidin ve Erhan Sargık (8) ağır yaralanmıştı.

Engin Sargık, daha sonra aynı silahla kendisini vurarak, ağır yaralı şekilde diğer yaralılarla birlikte hastaneye kaldırılmıştı.

Hastaneye kaldırılan yaralılardan Gülcan Sargık Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne hayatını kaybetmişti.

Anne Sacide Sargık İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi, çocuklar Ercan ve Erhan Sargık Bağcılar Özel Safa Hastanesi, baba Engin Sargık (36) ise Özel Avcılar Anadolu Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü ve hayati tehlikelerinin devam ettiği belirtildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.