SON DAKİKA
Hava Durumu

Bakan Soylu açıkladı: O sapık yakalandı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Küçükçekmece'de 5 yaşındaki kıza cinsel saldırıda bulunan failin yakalandığını açıkladı. Bakan

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2019 12:55
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2019 13:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bakan Soylu açıkladı: O sapık yakalandı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Küçükçekmece'de 5 yaşındaki kıza cinsel saldırıda bulunan failin yakalandığını açıkladı. Bakan Soylu valiliğin bu konuda açıklama yapacağını da söyledi. Şüphelinin,  18 yaşındaki Pakistan uyruklu M.V.'nin sorgusu sürüyor.
İstanbul Küçükçekmece'de 5 yaşındaki kız çocuğu cinsel istismara uğradı. Polisin olay hakkında soruşturması sürerken sosyal medyada iddialar ortaya atıldı. Valilik, "Sosyal medyada mağdur yavrumuzun ve ailesinin sağlık durumlarına ilişkin yapılan bazı paylaşımlar gerçeği yansıtmamaktadır" denildi. İşte Küçükçekmece'deki iğrenç olayın detayları...

PAYLAŞIMLAR HAKKINDA AÇIKLAMA YAPILDI

Açıklamada, "Küçükçekmece ilçemiz Kanarya Mahallesinde 22 Nisan 2019 tarihinde meydana gelen küçük yaştaki çocuğun istismarı olayını nefretle kınıyor, yavrumuza ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. İnsanlık dışı, vicdanları sızlatan ve asla kabul edilemez durumdaki bu tür olaylar hepimizi derinden üzmektedir. Bu menfur olayın öğrenilmesiyle birlikte yavrumuza ve ailemize hemen sağlık ve psiko-sosyal hizmet desteği sağlanmıştır" denildi. Açıklamada, "Sosyal medyada mağdur yavrumuzun ve ailesinin sağlık durumlarına ilişkin yapılan bazı paylaşımlar gerçeği yansıtmamaktadır. Maalesef bu tür müessif olayların toplumda kaos ve kargaşa çıkarmak isteyen bazı çevreler tarafından provokasyon amacıyla kullanıldığı da tarafımızdan dikkatle izlenmekte ve tespit edilenler hakkında gerekli yasal işlem başlatılmaktadır. Bu olayları kullanmak isteyen art niyetli paylaşımlara itibar edilmemesini, yoğun emek ve mesai içerisinde bu tür olayların önlenmesi ve aydınlatılması için görev yapan güvenlik güçlerimize yardımcı olunmasını bekliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

VALİ AİLEYİ ZİYARET ETTİ

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Küçükmece'de istismara uğrayan küçük yaştaki çocuğun acılı ailesini ziyaret ederek olayın failinin bulunması için devletin tüm imkanlarının seferber edildiğini ifade etti. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve eşi Hatice Nur Yerlikaya Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'nde istismara uğrayan küçük yaştaki çocuğun ailesini evlerinde ziyaret etti. Vali Yerlikaya'ya ziyarette İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan ve eşi, Küçükçekme Kaymakamı Harun Kaya ve eşi eşlik etti. Ziyarette Vali Yerlikaya olayın failinin bir an önce yakalanması ve adalete teslim edilmesi için devletin tüm imkanlarının seferber edildiği ifade edildi.

GÜVENLİK KAMERALARI İNCELENDİ

Polis ekipleri ise şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatmıştı. Çalışma kapsamında ekipler mahalle sakinlerinin bilgisine başvururken, bir yandan çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alınmıştı. (İHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.