SON DAKİKA
Hava Durumu

Bar kavgası kanlı bitti! Zanlılar suç makinesi çıktı...

Adana'da portakal bahçesinde gömülü halde bulunan bir erkek ceset polisi alarma geçirdi. 24 saat içinde çözülen olayda şahsın, daha önce

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2018 09:53
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2018 10:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bar kavgası kanlı bitti! Zanlılar suç makinesi çıktı...
Adana'da portakal bahçesinde gömülü halde bulunan bir erkek ceset polisi alarma geçirdi. 24 saat içinde çözülen olayda şahsın, daha önce barda kavga ettiği kişilerce öldürüldüğü belirlendi.
Adana merkez Seyhan ilçesi, Mıdık Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Necdet Geçgel isimli bir kişi sabah saatlerinde portakal bahçesini sularken bir ağaç dibinde ayak görünce polis ekiplerine haber verdi. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri cesedin kimliğini tespit etmek için çalışma başlattı. Polis şahsın Ünal Gülbahar (44) isminde bir kişi olduğunu belirledi.

Barda hesap yüzünden kavga etmiş 

Polis ekipleri Gülbahar'ın ölmeden önce 24 saat içinde ne yaptığını da araştırmaya başladı. Yapılan araştırmada Gülbahar'ın arkadaşı Hüseyin Ay (32) ile birlikte bir bara gittiği burada hesap fazla geldiği için hesabı ödeme konusunda arkadaşı ile tartıştığı ve onu darp ettiğini belirledi. Polis ayrıca otomobili de Hüseyin Ay'ın kardeşi Erhan Ay (26) ile onun arkadaşı Burhan Ünlü'nün (28) kullandığını tespit etti.
Polis barda çıkan kavgayla ilgili yaptığı araştırmada Hüseyin Ay ile Ünal Gülbahar'ın eğlendikten sonra kalkmak üzereyken hesabın çok yüksek geldiğini, bu nedenle Gülbahar ile Ay hesabı kimin ödeyeceği ve neden bu bara geldikleri konusunda tartıştı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce Ay, Gülbahar tarafından darp edildi. Bunun üzerine Ay da kardeşi Erhan Ay'ın yanına giderek arkadaşı Ünal Gülbahar'ın kendisini darp ettiğini söyledi. Erhan Ay da arkadaşı Burhan Ünlü'yü yanına alarak Ünal Gülbahar'ı bulup tabanca zoruyla otomobile bindirdi. Daha sonra otomobilde darp edip Gültepe Mahallesi civarında kafasına bir el sıkarak öldürdü. Ardından da otomobil ile portakal bahçesine gelip burada Ünlü ile birlikte Gülbahar'ın cesedini gömdü. Otomobili ve tabancayı da yine Gültepe Mahallesi'nde bir adrese bırakıp kaçtı. İki zanlı Adana'dan da Kocaeli'de bir dağ evine giderek saklandı. Oluşturulan özel ekip bu olayı 24 saat içinde belirleyerek Kocaeli'de yaptığı operasyonda zanlıları yakaladı. Zanlılar Adana polisi tarafından Adana'ya getirilerek burada sorguya alındı. Polis şimdi cinayetin detaylarını ortaya çıkarmaya çalışıyor. Bu arada, Erhan Ay'ın 7, Burhan Ünlü'nün ise 11 suç kaydının olduğu öğrenildi. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.