SON DAKİKA
Hava Durumu

Bayrak indirmeye çalışan provakatör vuruldu

İstanbul Gaziosmanpaşa'da İlçe Emniyet Müdürlüğü önündeki Türk bayrağını indirmeye çalışan bir kişi müdürlük önünde bulunan bir

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2014 16:46
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2014 17:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bayrak indirmeye çalışan provakatör vuruldu
İstanbul Gaziosmanpaşa'da İlçe Emniyet Müdürlüğü önündeki Türk bayrağını indirmeye çalışan bir kişi müdürlük önünde bulunan bir polis tarafından vurularak yakalandı.

Edinilen bilgilere göre olay, öğle saatlerinde Küçükköy'de yaşandı. Ali O. isimli şahıs, önce Küçükköy Özel Asya Hastanesi'ne gelerek burada asılı Türk bayrağını indirdi. Ardından Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelen zanlı, bu kez de buradaki burada asılı bayrakları hedef aldı.

Asılı bayraklardan ilkini indiren zanlı, ikincisini indirmek isterken polis tarafından engellendi. Polisi bıçak çekerek tehdit eden zanlı, ikinci bayrağı indirmek için direğe tırmanmaya çalışırken bacağından vurdu.

Provakatör kim?

Hastaneye kaldırılan Ali U.'nun 15 gün önce Muş'tan İstanbul'a geldiği öğrenildi. Provokatör U.'nun 28 yaşında olduğu tahmin ediliyor. Ayrıca gelen ilk bilgilere göre sabıkası bulunmuyor.

Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün önündeki bayrakları indirmeye çalışan Ali U.'nun "Kürtlere özgürlük" şeklinde slogan attığı ifade edildi. Ali U. ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaynak:Yenişafak
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.