SON DAKİKA
Hava Durumu

Belediye otobüsü çocuk parkına girdi

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde sürücünün park ettiği rampadan geri kayarak yolun alt kısmı

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2018 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2018 14:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Belediye otobüsü çocuk parkına girdi
Trabzon'un Ortahisar ilçesinde sürücünün park ettiği rampadan geri kayarak yolun alt kısmındaki parka düşen otobüs, vinçle kaldırıldı


 

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde sürücünün rampaya park ettiği belediye otobüsü kayarak çocuk parkına düştü. Alınan bilgiye göre, Kalkınma Mahallesi Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi kavşağı mevkisinde Büyükşehir Belediyesine ait otobüsün sürücüsü, yol kenarına park ettiği araçtan indi. İçerisinde yolcu bulunmayan otobüs, rampadan geri kayarak 10 metre aşağıdaki iki araca çarptı. Hızı kesilmeyen otobüs, daha sonra korkulukları yıkarak yolun alt kısmındaki çocuk oyun parkına düştü.

Otobüsün ön tarafının parkın duvarına asılı kaldığı kazanın ardından olay yerine polis, Büyükşehir Belediyesi ulaşım ve zabıta ekipleri geldi. Ekiplerin, 2 vinç yardımıyla zincir ve halatlara bağladığı otobüs, yaklaşık 3 saatlik çalışmayla olay yerinden kaldırıldı. Kazanın olduğu mevkide simit satan Ender Çobanoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sürücünün otobüsü yol üzerinde bırakarak camiye gittiğini belirterek, "Aradan 5 dakika geçmedi, bir de baktım araç geri geri geldi. Kaldırıma vurup park halindeki iki araca çarptı. Büyük bir ses çıkardı. Tezgaha simit atıyordum. Gürültü duydum. Ben bile anlamadım ne olduğunu. İçinde yolcu yoktu." dedi. (AA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.