SON DAKİKA
Hava Durumu

Benzin döktüğü araca bindi kapıları kilitledi ve aracı ateşe verdi!

Osmaniye'de psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir şahıs, yol ortasında önce aracına benzin döktü sonra içeri girip kapıları kilit

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2018 13:22
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2018 15:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Osmaniye'de psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir şahıs, yol ortasında önce aracına benzin döktü sonra içeri girip kapıları kilitledi ve ateşe verdi. Alevlerin sardığı araçtan son anda inen şahıs neredeyse yanarak can veriyordu.
Olay, sabah saat 10.00 sıralarında İstiklal Mahallesi Palalı Süleyman Caddesi üzerindeki Cumhuriyet Meydanı'nda meydana geldi. Aracına ve üzerine benzin döküp kendisini yakacağını söyleyen bir kişiyi gören çevredeki vatandaşlar polis ve itfaiyeye haber verdi. Olay yerine kısa sürede ulaşan ekipler, Ömer Faruk B.'yi ikna etmeye çalıştı. Tüm çabalara rağmen aracına binen ve kapıları kilitleyen Ömer Faruk B. bu sırada kendisini ateşe verdi. Patlamayla birlikte çevredekiler uzaklaşırken, Ömer Faruk B. pantolonu tutuşmuş vaziyette aracından inip dışarı çıktı. Alev topuna dönen araç ise itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürülüp, çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Ömer Faruk B., pantolonu söndürüldükten sonra sağlık kontrolüne götürüldü. Ömer Faruk B., daha sonra gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (DHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.