SON DAKİKA
Hava Durumu

Bir haftada 9 ev soydular!

Bursa’da 200'den fazla hırsızlık olayına karışan zanlıların bir haftada 9 evi soydukları ortaya çıktı. Zanlılar, polisin kovalamacası so

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2012 17:48
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2012 18:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa’da 200'den fazla hırsızlık olayına karışan zanlıların bir haftada 9 evi soydukları ortaya çıktı. Zanlılar, polisin kovalamacası sonucu yakayı ele verdi. 

Bursa'nın merkez Osmangazi ve Nilüfer ilçelerinde 1 hafta içersinde 9 ev soyan ve poliste 200'den fazla suç kaydı bulunan E. Ç.(20), Ö. G. (28), A. A. (21), A. K. (22), polis tarafından yakalandı. Çetenin hırsızlık için girdikleri evlerden çaldıkları kimlik ve ehliyet gibi belgelere kendi fotoğraflarını yapıştırdıkları ortaya çıktı. Bu belgelerle araç kiralayan 4 hırsız, Nilüfer ve Osmangazi ilçelerinde boş olan evleri tespit ederek kapılarını kırdı. Geçtiğimiz günlerde, hırsızlık olaylarının artması üzerine polis şüpheli araçları durdurarak arama yapmaya başladı.

4 hırsızın içersinde bulunduğu araç polisleri görünce kaçmaya başladı. Kovalamaca sonucu zanlılar kıskıvrak yakalandı.

Zanlıların aracında yapılan aramada 5 bin lira para, ziynet eşyaları ve elektronik cihazlar bulundu. 4 kişi "Hırsızlık" suçundan adliyeye gönderildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.