SON DAKİKA
Hava Durumu

Bu kez Kadıköy'de ortaya çıktılar!

İstanbul 'da özel halk otobüsü çalarak Türkiye'nin gündemine oturan çocuklar bu kez de otomobil çaldı. Çocukların otomobil çalma anlar

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2018 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2018 17:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bu kez Kadıköy'de ortaya çıktılar!
İstanbul 'da özel halk otobüsü çalarak Türkiye'nin gündemine oturan çocuklar bu kez de otomobil çaldı. Çocukların otomobil çalma anları güvenlik güvenlik kameralarına yansıdı. 
Daha önce Ümaraniye'de park halindeki özel halk otobüsünü çalan 2 çocuk Kadıköy'de lüks bir sitedeki eve girip anahtarını aldıkları otomobili çaldı. Kadıköy Bostancı'da meydana gelen hırsızlık olayında 2 çocuk bu kez sabaha karşı lüks bir sitedeki eve girip evdeki otomobil anahtarını alarak çıktı. Evden aldıkları anahtarla otomobili çalan çocukların hırsızlık anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.
Polis 2 çocuğu yakalamak için çalışma başlattı. Çalıntı otomobille Çekmeköy Nişantepe’de görülen çocuklar ile polis arasından kovalamaca yaşandı. Çocuklar kovalamaca esnasında yakıtı biten çalıntı araçtan inip yaya olarak kaçmaya başladı. Polisler M.Y. (13) ile K.’yi (12), kısa süre sonra yakaladı.
2 çocuk ifadelerin alınmasının ardından adliyeye sevk edildikten sonra serbest bırakıldı. Çocuklar daha önce de halk otobüsü çalmış ve o anlar güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedilmişti. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.