SON DAKİKA
Hava Durumu

Bu nasıl öğretmen? Kız çocuğunu...

Adana'da bir öğretmen, 9 yaşındaki kız çocuğunu derste arkadaşıyla konuştu diye darp etti, çocuğun ailesi darp raporu alarak öğretmend

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2018 10:46
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2018 11:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bu nasıl öğretmen? Kız çocuğunu...
Adana'da bir öğretmen, 9 yaşındaki kız çocuğunu derste arkadaşıyla konuştu diye darp etti, çocuğun ailesi darp raporu alarak öğretmenden şikayetçi oldu. 
Olay merkez Çukurova ilçesi 100. Yıl Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, ilkokul 4. sınıf öğrencisi S.S.Ç. (9) 3 gün önce okula gitti. Ders sırasında arkadaşı ile konuşan S.S.Ç, sınıf öğretmeni G.A. (60) tarafından darp edildi. S.S.Ç. ders bitip eve gidince durumu annesi Seher Türkoğlu Çelik'e anlattı. Anne kızını hastaneye götürerek darp raporu aldı. Raporda kız çocuğunun yüzünde bir darp izine rastlanmazken kolunda tokat izi olduğu belirlendi. Anne Çelik, kızını okuyup iyi bir yerlere gelmesi için okula gönderdiklerini ancak sadece arkadaşıyla sohbet ediyor diye darp edilmesine anlam veremediklerini, öğretmenden şikayetçi olduklarını, kızının da korktuğu için artık okula gitmek istemediğini söyledi.
S.S.Ç. ise arkadaşıyla konuşurken öğretmeninin hiç uyarmadan gelip tokat attığını diğer arkadaşlarını da dövdüğünü sürekli kendilerine hakaret ettiğini ileri sürerek, "Ben artık okula gitmek istemiyorum. Ben çok korkuyorum. Öğretmenim o olduğu sürece okula gitmeyeceğim. Ya da başka okula gideceğim. Benim bütün derslerim çok iyi ben doktor olmak istiyorum" dedi. Ailenin şikayeti üzerine okul yönetiminin de öğretmen hakkında soruşturma başlattığı öğrenildi. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.