SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da 1 kilo bonzai ile yakalanan şahsa 12 yıl hapis

BURSA'DAKİ UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 1 KİLO 80 GRAM BONZAİ İLE YAKALANAN ŞÜPHELİ 12 YIL 6 AY HAPİS VE 2 BİN LİRA PARA CEZASI İLE CEZALANDIRILDI. (AHMET FARUK ÇABUK/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2017 11:20
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2017 13:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da 1 kilo bonzai ile yakalanan şahsa 12 yıl hapis
Bursa'daki uyuşturucu operasyonunda 1 kilo 80 gram bonzai ile yakalanan şüpheli, 12 yıl 6 ay hapis ve 2 bin lira para cezası ile cezalandırıldı.
Edinilen bilgiye göre, A.Ö.K.'nin (34) İstanbul'dan Bursa'ya uyuşturucu getireceği bilgisini alan Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, aracı takibe aldı. Yalova yolu üzerindeki Alaşar Mahallesi'nde aracın durmaması üzerine yaşanan kovalamacada, Gemlik istikametine doğru kaçan şüpheli, Dürdane rampasında gözaltına alındı. 1 kilo 80 gram bonzai ile yakalanan şüpheli sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.
Bursa 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan hakkında en az 10 yıl hapis cezası istenen A.Ö.K.'nin yargılanmasına devam edildi. Mahkeme heyeti, şüpheli ve şahitlerin ifadelerinin ardından sanığa 12 yıl 6 ay hapis ve 2 bin lira para cezası verdi.İHA
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.