SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da aranılan 14 kişi tutuklandı

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği'nce, 2 günde yapılan çalışmalarda çeşitli suçlardan

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2012 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2012 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği'nce, 2 günde yapılan çalışmalarda çeşitli suçlardan aranılan 14 kişi, tutuklanarak cezaevine konuldu.

Bursa Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 'Yaralama' suçundan 1 yıl 3 ay hapis cezası ile aranan K.T. ile hırsızlık suçundan 1 yıl 6 ay hapis cezası ile aranan M.Ç.'nin de tutuklandığı belirtildi. Açıklamada, tutuklananlar arasında 'taksirle adam öldürme' suçundan 900 gün hapis cezasıyla aranılan Y.Ş.'nin de ekiplerce yapılan operasyonlarda yakalanarak çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandığı kaydedildi.

Öte yandan, açıklamada Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı çalışmalara da yer verildi. Yıldırım'da yapılan çalışmalarda, özellikle 'Torbacı' diye tabir edilen uyuşturucu satıcıları da yakalandı. Çalışmalarda toplam 661,79 gram uyuşturucu madde, 1 adet gaz tabancası ve şarjörü, 2 adet sustalı bıçak ele geçirildi. 2 adet trafikten men edilen aracın trafikte kullanıldığını tespit eden ekipler, bu olaylara karışan 17 şüpheliyi ise adliyeye sevk etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.