SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da şok eden intihar!

Bursa’da bir kişi, sevdiği kadına telefonla son nefesini dinleterek canını kıydı. Edinilen bilgiye göre olay, dün merkez Yıldırım il

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2015 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2015 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da şok eden intihar!
Bursa’da bir kişi, sevdiği kadına telefonla son nefesini dinleterek canını kıydı. Edinilen bilgiye göre olay, dün merkez Yıldırım ilçesi Otosansit Sanayi Sitesi’nde metal kalıp üzerine faaliyet gösteren bir iş yerinde meydana geldi.
İş yerine giden 40 yaşındaki G.A.A., kapıyı kilitleyip aşık olduğu teyzesinin kızı S.Ç.’yi aradı. Sevgisini göstermek için canına kıydığını söyleyen G.A.A., elektrik kablosuyla kendini asıp son nefesini dinletti. Şoke olan S.Ç, intiharı engellemek için hemen G.A.A.’nın yakınlarını aradı. Olay, G.A.A.’nın hayatından endişe ettiğini söyleyen kız kardeşinin polisi araması üzerine ortaya çıktı. Kısa sürede işyerine giden ekipler, kilitli olan kapıyı kırıp içeri girince şoke oldu. İpten indirilen G.A.A'yı 112 ekibinin hayata döndürme çabası bir netice vermedi. Polis olayla alakalı soruşturma başlattı. İntihardan sonra yere düşen telefona inceleme için el koyuldu. Kardeşinin intihar edeceği gün eşi ile birlikte kendi evlerine ziyarete geldiğini söyleyen Y.A., teyzesinin kızına aşık olan kardeşinin bu sevgi yüzünden intihar etmiş olabileceğini söyledi. Olayla alakalı soruşturma sürüyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.