SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da tüfekle yaralamaya 31 yıl hapis

Bursa’nın İnegöl ilçesinde iki kişiyi pompalı tüfekle yaralayan 2 şahıs, 31 yıl hapis cezası ve 10 bin 800 lira para cezasına çarptırıldı. Ed

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2015 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2015 13:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da tüfekle yaralamaya 31 yıl hapis
Bursa’nın İnegöl ilçesinde iki kişiyi pompalı tüfekle yaralayan 2 şahıs, 31 yıl hapis cezası ve 10 bin 800 lira para cezasına çarptırıldı.
Edinilen bilgiye göre, eski Ankara yolu üzerinde faaliyet gösteren O.Y.’ye ait tütüncü dükkanına gelen 2 şahıs, O.Y.'nin babası R.Y. ve kayınpederi A.Ö. (54) ile tartıştı. 2 şüpheli bir süre sonra tekrar iş yerinin önüne geldi. 2 şahıs, yol ortasında durdurdukları otomobilden inerek tehditler savurmaya başladı. Bu sırada iş yerinin önüne çıkan R.Y., tehditler savuran kişinin elindeki pompalı tüfeği almak istedi. Şahsın tüfeği ateşlemesi sonucu, iş yeri sahibinin kayınpederi A.Ö. ile K.K. yaralandı.

31 YIL CEZA ALDILAR
Olayla ilgili olarak tutuklu yargılanan 2 şahıs için karar çıktı. Duruşmada şüpheliler A.M. ve İ.U.’ya, silahlı saldırı nedeniyle 13’er yıl, silahla tehdit nedeniyle 2,6’şar yıl olmak üzere toplam 31 yıl hapis cezası verildi. Duruşmayı izleyen sanıkların ailelerinden bazıları kararın açıklanmasının ardından gözyaşlarını tutamadı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.