SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da Vahşet

 Bursa’da boğularak öldürülen 18 yaşındaki gencin cesedi, yol kenarındaki çalılıklara atılmış halde bulundu. Öldürüldükten sonra ces

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2013 12:07
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2013 13:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da Vahşet
 Bursa’da boğularak öldürülen 18 yaşındaki gencin cesedi, yol kenarındaki çalılıklara atılmış halde bulundu. Öldürüldükten sonra cesedinin uzun süre yerde sürüklendiği düşünülen gencin sır ölümü ile alakalı soruşturma başlatıldı.


Edinilen bilgiye göre dün akşam saatlerinde merkez Osmangazi ilçesi Demirtaş Mahallesi Taş Ocakları mevkiindeki ormanlık alanında bir gencin çalılıklar arasında yattığını gören işçiler, hemen durumu polise bildirdi. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, 18 yaşlarındaki gencin ölümüyle alakalı soruşturma başlattı. Boğularak öldürülen kimliği meçhul gencin cesedinin uzun süre yerde sürüklendiği belirlendi. Vücudunda sürtünmeye bağlı yaralar oluşan gencin kimliğinin tespiti için çalışmalar sürüyor.
Gence ait ayakkabı, sigara paketi ve içilmiş litrelik meşrubat kutusunda parmak izi araştırması yapılırken, gencin cebinden ise sadece 1 lira 5 kuruş çıktı. Cinayet Büro dedektifleri; üzerinde siyah pantolon, mavi tişört, spor ayakkabı olan ve ailesi tarafından kayıp müracaatı yapılan kişiler hakkında araştırma başlattı. Ceset otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, olayla alakalı soruşturma derinleştirilerek sürdürülüyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.