SON DAKİKA
Hava Durumu

Cinayet zanlısı suçunu itiraf etti

İznik'de iş hanında ölü bulunan kişinin cinayet zanlısı olarak gözaltına alınan şahıs, suçunu itiraf etti. Emniyet güçleri, suçunu itiraf e

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2015 16:53
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2015 17:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Cinayet zanlısı suçunu itiraf etti
İznik'de iş hanında ölü bulunan kişinin cinayet zanlısı olarak gözaltına alınan şahıs, suçunu itiraf etti. Emniyet güçleri, suçunu itiraf eden şahsın, 25 Temmuz'da tuvalette ölü bulunan kişinin de katili olabileceği şüphesi üzerinde duruyor.
Olay, İznik'de meydana geldi. Hakan İsen (32) gece eve dönmeyince ailesi polise haber verdi. İsen'in en son Belediye İş Hanı civarında görüldüğünün belirlenmesi üzerine çalışmalar bu bölgede yoğunlaştırıldı. Polis ekipleri, iş hanının ikinci katında daha önce kıraathane olarak işletilen boş iş yerinde İsen'in cesedini buldu.
İlk incelemede herhangi bir darp izine rastlanmayan İsen'in cesedi kesin ölüm sebebinin tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Sahilde otururken gözaltına alınan A.Ç. (38), Belediye İş Hanında birinin yattığını ve polis tarafından aranan kişinin bu şahıs olabileceğini söyledi. İznik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından sorguya alınan A.Ç., Hakan İsen'i kendisinin öldürdüğünü itiraf etti.
Olay yerinde yapılan tahkikata çelik yelek giydirilerek getirilen A.Ç., "Hakan İsen ile tartışmaya başladık. Daha sonra onu arkasından kollarını kollarımla bağlayarak yüzü koyun yere yatırdım. Nefes almadığını görünce üzerine masa örtülerini örterek çıktım" dedi.
Emniyet ekipleri, 25 Temmuz Cumartesi günü tuvalette ölü bulunan 60 yaşındaki Necmettin P.'nin de A.Ç. tarafından öldürülmüş olabileceği şüphesi üzerinde duruyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.