SON DAKİKA
Hava Durumu

Çok acı haber! Kahroldular!

Hatay'ın Altınözü ilçesinde girdikleri baraj gölünde boğulan baba ile 2 üvey kızının ces

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2018 16:52
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2018 17:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Çok acı haber! Kahroldular!

Hatay'ın Altınözü ilçesinde girdikleri baraj gölünde boğulan baba ile 2 üvey kızının cesetleri sabah saatlerinde bulundu. Baba Korkmaz'ın cenazesi Yarseli Mahallesi, iki kardeşin cenazeleri ise Boynuyoğun Mahallesi mezarlıklarında kılınan cenaze namazları sonrası toprağa verildi.
Hatay'ın Altınözü ilçesinde girdikleri baraj gölünde boğulan baba ile 2 üvey kızının cansız bedeni bulundu. Yarseli Barajı'nda dün öğleden sonra kaybolan 49 yaşındaki Mustafa Korkmaz ile onu kurtarmaya çalışan üvey kızları 15 yaşındaki Safiye ve 12 yaşındaki Emine Aslan'ı arama çalışmalarına bugün sabahın erken saatlerinde devam edildi. Adana Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda baba ile kızlarının cesetlerine ulaşıldı.
Sudan çıkarılan cesetler, otopsi için Hatay Devlet Hastanesi'ne gönderildi.
GÜÇLÜKLE AYAKTA DURABİLDİ
Yarseli Barajı'nda dün kaybolan Mustafa Korkmaz ile onu kurtarmaya çalışırken boğulan üvey kızları Safiye ve Emine Aslan'ın Hatay Devlet Hastanesindeki otopsi işlemleri tamamlandı. Baba Korkmaz'ın cenazesi Yarseli Mahallesi, iki kardeşin cenazeleri ise Boynuyoğun Mahallesi mezarlıklarında kılınan cenaze namazları sonrası toprağa verildi.



Defin sırasında anne Aysel Korkmaz ve yakınları, sağlık ekiplerinin yardımıyla güçlükle ayakta durabildi. Safiye ve Emine Aslan'ın öz babalarının 5 yıl önce geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi. Yarseli Mahallesi'nde yaşayan Mustafa Korkmaz ve üvey kızları dün baraj göletinde kaybolmuş, arama çalışmaları sonucu sabaha karşı cesetleri bulunmuştu. (İHA)


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.