SON DAKİKA
Hava Durumu

Deniz kıyısında dehşete düşüren görüntü! Hareketsiz duruyorlardı...

Antalya'da 5 yıldızlı bir otelin güvenlik müdürü Yavuz Albayrak, deniz kenarında su yüzünde hareketsiz duran iki kişi olduğunu görünc

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2018 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2018 16:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Antalya'da 5 yıldızlı bir otelin güvenlik müdürü Yavuz Albayrak, deniz kenarında su yüzünde hareketsiz duran iki kişi olduğunu görünce hemen suya girip onları çıkardı, bölgeye gelen jandarma ve sağlık ekipleri şahısların hayatını kaybettiğini tespit etti. 
Alanya'ya bağlı Avsallar Mahallesi'ndeki 5 yıldızlı bir otelin güvenlik müdürü Yavuz Albayrak, deniz yüzeyinde 2 kişinin hareketsiz halde olduğunu fark etti. Suya giren Yavuz Albayrak, çevredekilerin de yardımıyla biri kadın 2 kişiyi kıyıya çıkardı. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, kimliği belirsiz kişilerin yaşamını yitirdiğini tespit etti. Alanya İncekum Jandarma Komutanlığı ekipleri 30-35 yaşlarındaki erkek ile 20-25 yaşlarında olduğu değerlendirilen kadının kimliğini belirlemek için çalışma başlattı. Cesetler yapılan incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. (DHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.