SON DAKİKA
Hava Durumu

Efkan Özçimen'i neden öldürdüler?

Dün gece Hacivat mahallesindeki Roman düğününde silahlı saldırı sonrası hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e yükseldi. Güney Marmara Roman federasyo

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2015 10:05
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2015 11:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Efkan Özçimen'i neden öldürdüler?
Dün gece Hacivat mahallesindeki Roman düğününde silahlı saldırı sonrası hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e yükseldi. Güney Marmara Roman federasyonu Başkanı Efkan Özçimen ve biri çocuk biri kadın 2 kişi olay yerinde hayatını kaybetmişti. Hastaneye kaldırılan 3'ü ağır yaralı 6 kişiden biri de bu sabah yaşamını yitirdi. Adli Tıp Morgunda incelemeye alınan cenazelerin bugün öğlen saatlerinde ailelerine teslim edilmesi bekleniyor.

Efkan Özçimen'in yakın arkadaşları, olayın bir husumet ya da düşmanlıkla değil anlık gerilimle yaşandığını söyledi. Düğünde isimleri anons ederek piste davet eden Özçimen'e, "Biz daha oynayacaktık, sen başkalarını çağırdın" diye tepki gösteren davetlilerin düğün sonrasında kurşun yağdırarak çevreye rastgele ateş ettiği öğrenildi. Efkan Özçimen, çadırda yaşayan Romanların ev sahibi olması, Roman çocuklarının kötü alışkanlıklardan kurtulması için verdiği mücadele ile tanınıyordu.

 

 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.