SON DAKİKA
Hava Durumu

Ekip otosunun yakıtını satan polis yakalandı

Kocaeli de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Bu kadarına da pes dedirten olayda polis memurunun sivil ekip otosunun yakıtını sattı

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2018 16:42
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2018 17:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Ekip otosunun yakıtını satan polis yakalandı
Kocaeli de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Bu kadarına da pes dedirten olayda polis memurunun sivil ekip otosunun yakıtını sattığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Darıca Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru İ.K'yı takibe aldı. Polis ekipleri, Çayırova ilçesinde oğlu A.K'nin çalıştırdığı oto yıkama dükkanına giden İ.K'nın, sivil ekip otosunun deposundaki yakıtı boşalttığını tespit etti. A.K'nin ve polis memurunun kayınbiraderi M.T'nin akaryakıtı sattığını belirleyen polis, operasyon düzenledi. Operasyonda, 3 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden polis memuru İ.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (AA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.