SON DAKİKA
Hava Durumu

Esenyurt'ta dehşet! Komşuları yalvardı, yine de durmadı!

Esenyurt'ta FETÖ'den dolayı TRT'den ihraç edilen Bahadır G., öğretmen eşi Sevde G.'y, 11. kat

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2018 17:57
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2018 18:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Esenyurt'ta dehşet! Komşuları yalvardı, yine de durmadı!

Esenyurt'ta FETÖ'den dolayı TRT'den ihraç edilen Bahadır G., öğretmen eşi Sevde G.'y, 11. kattaki evlerinin balkonundan atarak öldürdü. Korkunç olay sırasında üst komşularının katil zanlısı kocaya "Yapma" diye yalvardığı öğrenildi. Bahadır G. kilitlediği kapı polis tarafından kırılarak yakalandı.
Güzelyurt İmam Hatip Ortaokulu'nda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak görev yapan Sevde G. (30), Esenyurt Güzelyurt Ödül Konut Sitesi B Blok No: 40 adresindeki evlerinde dün gece eşi Bahadır G. (33) ile tartışmaya başladı. Saat 04.10 sıralarında kavga seslerini duyan komşular polise ihbarda bulundu. Ancak polis olay yerine geldiğinde Sevde G.'nin yerdeki cansız bedeniyle karşılaştı.


11. KATTAN ATTI

Görgü tanıklarının ifadelerine başvuran polis genç kadının, 3 yıl önce evlendiği eşi Bahadır G. tarafından 11. katın balkonundan atıldığını belirledi. Katil zanlısı Bahadır G. kilitlediği kapıyı uzun süre polise açmadı. Bunun üzerine polis ekipleri saat 06.00 sıralarında kapıyı kırıp girdikleri evde zanlıyı gözaltına aldı.

"YAPMA" DİYE YALVARMIŞLAR
FETÖ'den dolayı TRT'den ihraç edildiği öğrenilen Bahadır Gürler emniyete götürüldü. Görgü tanıklarının polise olayı "Tartışma seslerini duyunca balkona çıktık. Kadını balkona getirmiş 'Beni aldatıyorsun, kötü kadınsın' diye bağırarak aşağı atmaya çalışıyordu. Kadın da böyle bir şey olmadığını söylüyordu. 'Yapma' diye yalvardık ama bizi de dinlemedi. Kadın düşmemek için parmaklıklardan tutundu ama kurtulamadı" şeklinde anlattığı öğrenildi. (HT)


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.