SON DAKİKA
Hava Durumu

Eşinin sevgilisinden tazminat aldı

Bursa’da ihanete uğrayan koca, boşandığı eşinin sevgilisinden 10 bin lira tazminat kazandı. 43 yaşındaki A.G., H.G. (38) ile 19 yıl önce dünya ev

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2014 17:43
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2014 18:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Eşinin sevgilisinden tazminat aldı
Bursa’da ihanete uğrayan koca, boşandığı eşinin sevgilisinden 10 bin lira tazminat kazandı.
43 yaşındaki A.G., H.G. (38) ile 19 yıl önce dünya evine girdi. Çiftin bu evlilikten bir de çocukları oldu. A.G., 8 yıl önce eşini yorganın altında gizlice biriyle mesajlaşırken yakaladı. Genç kadın, internette tanıştığı bu kişiyi hiç görmediğini, eğlence olsun diye mesajlaştığını söyleyince, A.G.,"Bir daha görüşmeyeceğim" diye yemin eden karısını affetti. Aradan geçen süre zarfında karısını yakın takibe alan A.G., iki yıl sonra eşini yine mesajlaşırken yakaladı. Bursa 7. Aile Mahkemesi'nde boşanma davası açan A.G, delil olarak sunduğu kargo, telefon ve GPS kayıtları ile kısa sürede boşandı.
A.G., avukatı aracılığıyla boşandığı eşinin sevgilisine tazminat davası açtı. A.G.’nin dava açtığı M.K, beraber olduğu kadının kocasına kanuni faiziyle 10 bin lira tazminat ödemeye mahkum edildi. Avukat Murat Toruk, müvekkili A.G.'nin yaşadığı üzüntüden dolayı çok sıkıntı çektiğini ve verem olduğunu söyledi.
Psikolojik çöküntüye giren A.G. için araştırma yapan Toruk, “Buna benzer iki davaya rastladım. Birisi Bursa’da, birisi ise İzmir’de gerçekleşmiş. Bunları da örnek olarak mahkemeye sunduk. 2 celsede görülen davada, sanık M.K’nin, kadının evli olduğunu bilerek duygusal ilişkiye girdiğine ve A.G.’nin haklı olduğuna hükmedildi” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.