SON DAKİKA
Hava Durumu

Fırının Bacasında Çıkan Yangın Apartmanın Çatısını Kül Etti

 Bursa’nın Orhangazi ilçesindeki bir ekmek fırınının bacasında çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Apartmanın çatısını saran alevler

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2013 16:23
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2013 17:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Fırının Bacasında Çıkan Yangın Apartmanın Çatısını Kül Etti
 Bursa’nın Orhangazi ilçesindeki bir ekmek fırınının bacasında çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Apartmanın çatısını saran alevler korku dolu anlar yaşattı.


Edinilen bilgiye göre olay, Orhangazi ilçesi Muradiye Mahallesi’nde meydana geldi. Bir ekmek fırınının bacasından çıkan dumanlar üzerine çevre sakinleri, itfaiyeye haber verdi. Fırına gelen itfaiye ekipleri, fırın çalışanlarından ‘Yangın yok, fırın yanıyor’ cevabı alınca geri döndü. Ancak 5 dakika sonra çıkan yangına ise, yine aynı itfaiye ekipleri çağrıldı. Ekipler olay yerine vardığında ise, yangın bacayı sarmıştı. Çevre sakinleri de itfaiye araçlarının yetersizliğine tepki gösterdi. Yangının çıktığı apartmanda oturan bazı vatandaşlar ise, sinir krizleri geçirip bayıldı.

ÇATI TUTUŞTU, ALEVLER YAN APARTMANA SIÇRADI
Çıkan yangın sebebiyle 4 katlı Yazıcıoğlu apartmanı hızlı bir şekilde tahliye edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saatlik müdahalesi sonrasında yangın kontrol altına alındı. Yangının yan apartmanın çatısına da sıçraması çevrede paniğe sebep olurken, apartman sakinleri ve vatandaşlar ise, Orhangazi Belediyesi itfaiye araçlarının yetersiz kalmasından dolayı duruma tepki gösterdi. Bazı vatandaşlar itfaiye ekiplerine tepki gösterdi. Bir kadın ise baygınlık geçirdi.

BAŞKAN TARTAR OLAY YERİNE GELDİ
Yangını haber alan Belediye Başkanı İsmail Tartar, meclis üyesi ve DP İlçe Başkanı Adnan Kara ile birlikte yangının olduğu bölgeye gelerek ekiplerden bilgi aldı. Yangında zarara uğrayan aileye ‘geçmiş olsun’ dileklerini sunan İsmail Tartar, bir süre çalışmaları yerinde izledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.