SON DAKİKA
Hava Durumu

Fuhuş operasyonunda 20 kişi serbest

BURSA'DA MASAJ SALONLARINA YÖNELİK YAPILAN FUHUŞ OPERASYONUNDA GÖZALTINA ALINAN VE ADLİYEYE SEVK EDİLEN 20 KİŞİ SERBEST BIRAKILDI. (AHMET FARUK ÇABUK - BERKTUĞ ÖNCÜ/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2016 12:35
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2016 13:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Fuhuş operasyonunda 20 kişi serbest
Bursa'da masaj salonlarına yönelik yapılan fuhuş operasyonunda gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 20 kişi serbest bırakıldı.

 

Bursa'da masaj salonlarına yönelik yapılan fuhuş operasyonunda gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 20 kişi serbest bırakıldı. Edinilen bilgiye göre, Ahlak Büro Amirliği ekipleri, merkez Osmangazi ve Nilüfer ilçelerinde bulunana 19 ayrı masaj salonunda 50’den fazla kadına fuhuş yaptırıldığını tespit etti. 3 ay süren teknik takipte sosyal medya hesapları ve gazete ilanları ile müşteri arayan 19 salonun 150 liradan başlayan fiyatlarla fuhuş yaptırdığı belirlendi. Polis, müşterilerin telefonla aradığı masaj salonlarının birçoğunun fuhuş için şifre olarak, ”Yer yatağında masaj yapıyoruz” ifadesini kullandığını belirledi.
Sabah saatlerinde operasyon için düğmeye basan Bursa polisi, 19 ayrı salonunun işletmecisi olan 17'si kadın toplam 36 kişiyi gözaltına aldı. Çalışan 50’den fazla kadının da mağdur olarak ifadesi alındı. Emniyetteki ifadelerinin ardından 16 kişi serbest bırakıldı. İfadelerinin ardından adliyeye sevk edilen 20 kişi serbest bırakıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.