SON DAKİKA
Hava Durumu

Genç kadın hamburger siparişi verdi sapık dadandı

İstanbul'da geçtiğimiz günlerde Zeliha K. isimli bir kadın, gece karnı acıkınca ünlü bir hamburger firmasından yemek siparişi verdi. Yem

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2019 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2019 14:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Genç kadın hamburger siparişi verdi sapık dadandı
İstanbul'da geçtiğimiz günlerde Zeliha K. isimli bir kadın, gece karnı acıkınca ünlü bir hamburger firmasından yemek siparişi verdi. Yemek siparişinin ardından siparişi getiren kurye kadına mesajlar atarak cinsel tacizde bulundu. Taciz ihbarı üzerine harekete geçen emniyet birimleri kısa sürede kuryeyi tespit etti.
İstanbul Mecidiyeköy'de yaşayan Zeliha K. (34), geçtiğimiz aylarda gece geç bir saatte acıkınca ünlü bir hamburger firmasından sipariş verdi. Zeliha K.'nın siparişini 25 yaşındaki kurye İbrahim T. getirdi. Siparişin gelmesinin ardından her şey normal görünürken, ilerleyen saatlerde Zeliha K. dehşeti yaşadı. İbrahim T. iddiaya göre sipariş veren kadının kişisel bilgilerini sipariş detaylarından gizlice aldı ve cinsel taciz içerikli mesajlar göndermeye başladı. Aldığı mesajlar karşısında şoke olan kadın, İbrahim T.'nin kendisini açıkça ifşa etmesi üzerine şirket yetkililerine durumu bildirdi. Kadının ihbarı sonrası durum aynı zamanda savcılığa intikal etti. İstanbul Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu, olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında kuryenin ifadesi alındı. İbrahim T. olayı reddederek genç kadını tanımadığını, kendisine sipariş götürdüğünü hatırlamadığı ve mesajları kendisinin atmadığını söyledi. (hurriyet.com.tr)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.