SON DAKİKA
Hava Durumu

Giresun'da sıcak çatışma: 1 terörist öldürüldü

Giresun'un Yağlıdere ilçesi kırsalında Giresun İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca gerçekleştirilen operasyonda çıkan çatışmada 1

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2018 17:02
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2018 18:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Giresun'da sıcak çatışma: 1 terörist öldürüldü
Giresun'un Yağlıdere ilçesi kırsalında Giresun İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca gerçekleştirilen operasyonda çıkan çatışmada 1 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi. Ekiplerin bölgedeki operasyonları devam ediyor.
Giresun'da, PKK terör örgütünün sözde Karadeniz yapılanmasına yönelik operasyonlar kapsamında arazi arama tarama faaliyetlerini sürdüren güvenlik güçleri ile teröristler arasında, Yağlıdere ilçesi Güllüce köyü kırsalında çatışma çıktı. Çatışmada, PKK'lı 1 terörist öldürüldü. Bölgeye takviye birlikler sevk edilirken, kaçan diğer teröristler ise takibe alındı. Etkisiz hale getirilen teröristin üzerinden 1 adet uzun namlulu tüfek ile çok sayıda mühimmat ve sırt çantası içerisinde de gıda ve yaşam malzemeleri ele geçirildi. Kış üstlenmesi için Tunceli’den bölgeye yeni sızdıkları tahmin edilen grubu etkisiz hale getirmek için bölgede insansız hava araçları da destekli başlatılan operasyonların sürdüğü belirtildi. (DHA)














Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.