SON DAKİKA
Hava Durumu

Hastane sırasında akıl almaz dolandırıcılık

Antalya'da bir devlet hastanesinde muayene sırasında bekleyen vatandaşlardan birinin 15 bin TL'si çalındı. Yüzüne steril maske takarak hasta

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2018 15:39
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2018 16:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Hastane sırasında akıl almaz dolandırıcılık
Antalya'da bir devlet hastanesinde muayene sırasında bekleyen vatandaşlardan birinin 15 bin TL'si çalındı. Yüzüne steril maske takarak hasta numarasıyla muayene sırasında beklene hırsızlık şüphelisi ise kısa sürede yakalandı.  
5 gün önce Atatürk Devlet Hastanesinde muayene olmak için bekleyen R.İ, cebindeki 15 bin liranın çalındığını fark edince Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliğine başvurdu. Hastaneye gelen polis, güvenlik kamerası görüntülerinde şüphelinin ağzına steril maske ve şapka takan kirli sakallı, S.G. olduğunu belirledi. Şüphelinin kullandığı otomobili MOBESE kameralarından takip eden ekipler, R.İ.’yi dört gün sonra hastane yakınındaki bir ciğer restoranında yemek yediği sırada gözaltına aldı. Şüphelinin olayı yankesicilik şeklinde gerçekleştirdiği ve paradan sadece 5 bin 100 lira kaldığı öğrenildi. Kalan para sahibine teslim edildi. Araçta yapılan aramada maske ve şapka ele geçirilirken, şüphelinin benzer suçtan aranma kaydı ve 2 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirtildi. Emniyette ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.  (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.