SON DAKİKA
Hava Durumu

Hastanede korkutan yangın

Bursa'da daha evvel çıkan yangında 8 kişinin hayatını kaybettiği Şevket Yılmaz (Yüksek İhtisas) Hastanesi'nde yine yangın paniği yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2018 19:33
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2018 21:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Hastanede korkutan yangın
Bursa'da daha evvel çıkan yangında 8 kişinin hayatını kaybettiği Şevket Yılmaz (Yüksek İhtisas) Hastanesi'nde yine yangın paniği yaşandı. Dumandan ve yangını söndürmek için sıkılan tozdan etkilenen hastalar başka hastanelere sevk edildi.
Edinilen bilgiye göre, 26 Mayıs 2009 tarihinde çıkan yangındaki 8 kişinin hayatını kaybettiği Şevket Yılmaz (Yüksek İhtisas) Hastanesi'nin eksi ikinci katındaki MR odasında yangın çıktı. Akşam saatlerinde panodan sıçrayan kıvılcımdan kaynaklandığı öğrenilen yangın paniğe sebep oldu. Yangın söndürme tüpüyle hemen alevlere müdahale edildi. Yangın kısa sürede söndürüldü. Yoğun dumandan ve yangına tozla müdahale edilmesinden dolayı panik yaşandı. Duman ve söndürme tozundan etkilenen bölümlerde bulunan hastalar derhal tahliye edildi. Bina dışına taşınan hastalar, 112 ambulanslarıyla çeşitli hastanelere sevk edildi. Görevlilerin bazı hastaları sırtlarında taşıdıkları görüldü. Yangının hasara sebep olmadığı, elektrikler kesilmediği için yoğun bakımdaki hastaların tedavisinin normal olarak devam ettiği öğrenildi. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.