SON DAKİKA
Hava Durumu

Her şey 2 saatte oldu! Tam 3 kez soydular

İstanbul'da bir iş yeri, 2 saat içerisinde 4 hırsız tarafından tam 3 kez soyuldu. Hırsızlar içinde bin 200 çift ayakkabı olan 150 koliyi

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2018 14:42
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2018 16:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Her şey 2 saatte oldu! Tam 3 kez soydular
İstanbul'da bir iş yeri, 2 saat içerisinde 4 hırsız tarafından tam 3 kez soyuldu. Hırsızlar içinde bin 200 çift ayakkabı olan 150 koliyi çaldı.
Olay, Sultangazi'nin Malkoçoğlu Mahallesi'nde geçtiğimiz hafta Pazar günü sabah saatlerinde meydana geldi. Bir ayakkabı fabrikasının depo bölümünün kilitlerini levye ile kıran 4 hırsız, 2 saat içinde aynı yeri üç defa soydu. Firma sahibi Ali Eroğlu, depoya geldiğinde kapı kilitlerinin kırıldığını fark etti. İçeriye giren adam onlarca ayakkabı kolisinin çalındığını anlayınca durumu polise haber verdi. Polis ekipleri iş yerine ait güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Bu sırada gece bekçisinin de ifadesine başvuran polis çevrede geniş çaplı araştırma başlattı.
Tam bin 200 çift ayakkabı çalındı
İş yeri sahibi Ali Eroğlu, "Gece bekçisinin mesaisi bittikten sonra deponun önüne geliyorlar. Sessiz ve sakin bir şekilde deponun kilitlerini kırıyorlar. Plakası çalıntı olan minibüsle 3 defa hırsızlık olayını gerçekleştiriyorlar. Toplamda içinde bin 200 çift ayakkabı bulunan 150 koli çaldılar" dedi. O anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. (DHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.