SON DAKİKA
Hava Durumu

Hindileri çalınan yaşlı kadın gözyaşlarına hakim olamadı

Yılbaşında satmak üzere yetiştirdiği hindileri çalışan yaşlı kadın "O hindileri satıp bakkal borcumu öderdim. Ekmeğimi bile yazdırıp g

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2018 21:29
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2018 23:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Hindileri çalınan yaşlı kadın gözyaşlarına hakim olamadı
Yılbaşında satmak üzere yetiştirdiği hindileri çalışan yaşlı kadın "O hindileri satıp bakkal borcumu öderdim. Ekmeğimi bile yazdırıp geliyorum. Nasıl çaldınız?" diyerek gözyaşlarına boğuldu. 

 



 

Aksaray'da Tacin Mahallesi 1811. Sokak'taki evde yaşayan 77 yaşındaki Sert, bahçesinde beslediği 10 hindinin çalınması üzerine polise başvurdu. Hırsızlık olayını gazetecilere anlatırken gözyaşlarına hakim olamayan Sert, "Tüm gelirim, geçim kaynağım bu hindilerdi. Bahçemdeki kulübede 15 hindi besliyordum. Yılbaşında satacaktım. Sabah bir kalktım, sadece 5 hindi kalmış." diye konuştu. Hırsızların bir an önce bulunmasını isteyen Sert, şunları söyledi: "O hindileri satıp bakkal borcumu öderdim. Ekmeğimi bile yazdırıp geliyorum. Nasıl çaldınız? Benim ekmeğim, öğünüm bunlardı. Hiç kimsem yok. Elimi atacağım dalım yok. Yerim olsaydı daha güvenli yerde bakardım ben onlara." Polis, hindileri çalan kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı. (AA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.