SON DAKİKA
Hava Durumu

Hobi bahçelerini soydular

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde hırsızlar hobi bahçelerindeki evlere girdi. 

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2014 14:25
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2014 15:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Hobi bahçelerini soydular
Bursa'nın Nilüfer ilçesinde hırsızlar hobi bahçelerindeki evlere girdi. 

Edinilen bilgiye göre, hobi bahçesini tadilat yaptıran Serhat Yılmaz, mobilya ustasının hırsızlıktan şüphelenmesi üzerine durumu polise bildirdi. Kapısının kırık olduğunu ifade eden Yılmaz, "Benim evimde tadilat sebebiyle eşya olmadığı için hırsızlar sadece kapıyı kırmışlar. Diğer evlerden ise beyaz eşya, televizyon gibi ne varsa alıp götürmüşler" dedi.
Polisin sadece 7 ev tespit edebildiğini söyleyen Yılmaz, "Nilüfer Belediyesi'ni arayan polisler ev sahiplerine ulaşmak istedi, ancak belediyeden yetkili birine ulaşamadılar. Resmi olarak 7 ev soyuldu gözüküyor, ancak burada 100 civarında ev var. Bu evlerin tamamı da soyulmuş olabilir. Ev sahiplerinin bu durumdan haberleri bile yok. Hobi bahçelerinde ne bir güvenlik görevlisi ne de bir güvenlik kamerası var. Biz burada belediyenin kiracısıyız. 140 lira kira ödüyoruz. Hobi bahçelerine hafta sonları geliyoruz. Güvenlik her türlü sıfır. İnsanı kesseler kimsenin haberi olmayacak" diye konuştu.
Hobi bahçelerinde tadilat işleri yapan Şaban Mercan da, hırsızlık vakasını sabah fark ettiğini söyleyerek, "Sabah baktığımda tadilatını yaptığım evin kapısının kırıldığını gördüm. Hemen ev sahibine haber verdim. O da durumu polise bildirdi. Polis burada hangi evlere girildiğini tespit etmeye çalıştı. Ev sahiplerine polis ulaşamadığı için çoğu ev sahibi evinin soyulduğundan habersiz. Evlerde işe yarar ne varsa alıp götürmüşler. Gece kimse olmadığı için hırsızlığa müsait bir yer" şeklinde konuştu. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.