SON DAKİKA
Hava Durumu

İkizlerden geriye acı kaldı

Kestel ilçesinde Babasultan Göleti'nde balık tutarken boğulan ikiz kardeşlerin cenazesinde acılı annenin feryatları yürekleri parçaladı. İki

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2013 13:41
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2013 14:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İkizlerden geriye acı kaldı
Kestel ilçesinde Babasultan Göleti'nde balık tutarken boğulan ikiz kardeşlerin cenazesinde acılı annenin feryatları yürekleri parçaladı. İkizlerden birinin gölete düşen terliğini almaya çalışırken sulara gömüldüğü, kardeşinin de kendisini kurtarmak için suya atladığı öğrenildi. İkiz kardeşlerin cesedi birbirlerine sarılmış vaziyette bulundu.

Edinilen bilgiye göre, İnegöl Akhisar Mahallesi'nde oturan 18 yaşındaki Hakan ve Gökhan Şentürk kardeşler, komşuları Ferhat Ali Kılıç (65) ile birlikte dün öğle saatlerinde balık tutmak için Babasultan köyündeki gölete gitti. Bir süre balık tutan ikiz kardeşlerden Hakan Şentürk’ün terliği gölete düştü. Terliğini almak için gölete giren Hakan suya gömüldü. Kardeşinin boğulduğunu göre Gökhan kurtarmak için suya atladı. Yüzme bilmedikleri açıklanan ikiz kardeşler bir süre sonra suda kayboldu.
BİRBİRLERİNE SARILARAK SUDAN ÇIKARILDILAR
Olay yerine gelen arama kurtarma ve Yalova deniz polisi dalgıçları, boğulan ikizlerin cansız bedenlerini göletten çıkarttı. İkizlerin birbirlerine sarılmış vaziyette olduğu görüldü. İkiz kardeşlerden Hakan’ın Gökhan’dan 5 dakika önce doğduğu ve ilk önce Hakan'ın öldüğü ortaya çıktı. Cumhuriyet savcısı, olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi için ikizlerin cesetlerini Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırttı.
ANNENİN FERYADI YÜREKLERİ PARÇALADI
Otopsinin tamamlanmasıyla ikiz kardeşin cenazesi İnegöl ilçesindeki baba ocağına getirildi. İkizlerin babası Özmettin ve annesi Nermin göz yaşlarına boğuldu. Anne Nermin Şentürk, oğlu Gökhan’ın yüzünü açarak, ‘Kardeşini kurtaramadın mı?’ diye seslendi. Sinir krizi geçiren anneyi yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Kardeşlerden Hakan’ın bir berber dükkanında, Gökhan’ın ise mobilyacıda çalıştığı bildirildi. Ayrıca ikizlerin bir de ağabeylerinin olduğu öğrenildi. İkizlerin cenazesi, Akhisar Fatih Camii’nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazını müteakip Akhisar Mahallesi'ndeki kabristana defnedilecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.