SON DAKİKA
Hava Durumu

İlçe merkezinde dehşet! 'Ölümün saati yok' demişti

Samsun'da ATM'den para çektikten sonra silahlı saldırıya uğrayıp ağır yaralanan Yusuf Gür h

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2018 17:11
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2018 18:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İlçe merkezinde dehşet! 'Ölümün saati yok' demişti

Samsun'da ATM'den para çektikten sonra silahlı saldırıya uğrayıp ağır yaralanan Yusuf Gür hayatını kaybetti. Gür'ün 27 Temmuz'da sosyal medya hesabından  “Bütün sevdiklerime dostlarıma benden hatıra kalsın. Ölümün saati, günü yok” şeklinde paylaşım yaptığı ortaya çıktı.

Samsun’un Bafra ilçesi Emirefendi Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda meydana gelen olayda, Yusuf Gür (39), ATM’den para çektikten sonra otomobiline binerken kendisine A.K. isimli şüpheli tarafından silahla ateş edildi. İHA'nın haberine göre, alnına ve göğsüne aldığı kurşunlarla ağır yaralanan şahıs olay yerine gelen 112 Acil ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Bafra’da özel bir hastaneye kaldırıldı. Yaralı, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Hayatını kaybeden Yusuf Gür’ün 27 Temmuz'da sosyal paylaşım hesabından “Bütün sevdiklerime dostlarıma benden hatıra kalsın. Ölümün saati, günü yok” şeklinde paylaşımda bulunduğu belirlendi. Olay sonrası kaçan silahlı saldırgan ise bir iş yerinin kamerasınca görüntülendi. Polis, katil zanlısını yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. (İHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.