SON DAKİKA
Hava Durumu

İlginç olay! Kazazedelere yardım etmek isterken canından oluyordu...

Adana'da bir TIR şoförü, kontrolden çıkarak kaza yapan otomobildeki yaralılara yardım etmek için durdu ancak kazazedelerden birinin açtığ

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2018 11:54
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2018 13:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İlginç olay! Kazazedelere yardım etmek isterken canından oluyordu...
Adana'da bir TIR şoförü, kontrolden çıkarak kaza yapan otomobildeki yaralılara yardım etmek için durdu ancak kazazedelerden birinin açtığı ateşle yaralandı.  

Hakan T, eşi ve çocuğuyla birlikte tırıyla ilerlerken Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu'nun Kasım Ener Bulvarı çıkışı civarında önündeki otomobilin kaza yaptığını görünce aracını durdurdu. Tır sürücüsü, yardım için kaza yapan aracın yanına gitti. Kimsenin yaralanmadığını ve otomobilde tabanca olduğunu fark eden Hakan T. aracına binerek kaza yerinden uzaklaşmak istedi. Bu sırada şüpheliler Hakan T'ye tabanca ile ateş ederek kaçtı. Bacağından yaralanan ve tırıyla Seyhan Devlet Hastanesine giden Hakan T, burada tedavi altına alındı. İhbarın ardından çalışma başlatan polis ekipleri, tabancayı kullandığı tespit edilen şüpheli A.Ç'yi Telildere Mahallesi'nde, ismi belirtilmeyen bir şüpheliyi de Huzurevleri Mahallesi'nde yakaladı. Şüphelileri polis merkezlerine götüren ekipler, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. (AA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.