SON DAKİKA
Hava Durumu

İnegöl'de trafik kazaları: 5 yaralı

İnegöl ilçesinde meydana gelen 3 trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2014 17:28
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2014 18:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İnegöl'de trafik kazaları: 5 yaralı
İnegöl ilçesinde meydana gelen 3 trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Burak Arslan (19) yönetimindeki 16 KDN 89 plakalı motosiklet ile Erol Arslan yönetimindeki 16 KJA 90 plakalı otomobil, Mahmudiye Mahallesi Ertuğrulgazi Caddesi'nde çarpıştı. Kazada, motosiklet sürücüsü ile arkasında bulunan Vedat Erdoğan (45) yaralandı. Yaralılar, İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Tarık K. yönetimindeki 16 PA 752 plakalı otomobil, Orhaniye Mahallesi Ankara Caddesi Doğu garajı mevkisinde, yolun karşısına geçmeye çalışan 9 yaşındaki Kübra Fidan’a çarpmamak için ani fren yaptı. Kontrolden çıkan otomobil Kübra Fidan ile yol kenarında engelli bisiklette bekleyen 19 yaşındaki ağabeyi Fatih Fidan’a çarptıktan sonra yol kenarındaki bir kamyonete çarparak durabildi. Kazada, yaralanan Kübra Fidan ve engelli Fatih Fidan, İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Serkan Korucu (23) yönetimindeki 16 F 9576 plakalı kamyonet ise İnegöl Yenişehir Karayolu İnegöl girişinde kontrolden çıkarak takla attı. Kazada hafif şekilde yaralanan sürücü İnegöl Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralıların, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.