SON DAKİKA
Hava Durumu

İntihar etmek isteyen gence kaymakam müdahale etti

Van'da depresyona girerek bir inşaata çıkıp intihar etmeye çalışan 24 yaşındaki Fırat Gül'ü Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2018 17:37
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2018 19:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Van'da depresyona girerek bir inşaata çıkıp intihar etmeye çalışan 24 yaşındaki Fırat Gül'ü Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu ikna ederek aşağı indirdi.
Alınan bilgilere göre, olay, Vanyolu Caddesi üzerinde bulunan bir binanın 5. katında meydana geldi. Binanın 5. katında bir ayağını boşluğa sarkarak intihar etmek isteyen Karabük doğumlu Fırat Gül (24) için bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Bu sırada itfaiye ekipleri, gencin atlama ihtimaline karşı önlem aldı.  Yaklaşık bir saat boyunca devam eden görüşmenin ardından intihar etmek isteyen Fırat Gül, Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu’nun alana gelmesini İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş’a telefonla bildirdi. Bunun üzerine Kaymakam Mehmetbeyoğlu makamından gelerek gencin bulunduğu binaya çıktı. Uzun uğraşlar sonucu genci intihar kararından vazgeçiren Kaymakam Mehmetbeyoğlu, Gül’ü elinden tutarak binadan indirdi.  Kaymakam Mehmetbeyoğlu’nun bu davranışı alanda toplanan vatandalar tarafından alkışlarla karşılandı. Kaymakamın kolunda makama doğru giden Fırat Gül, çocuğunun bronşit hastası olduğunu, maddi imkansızlık nedeniyle 700 TL civarındaki elektrik borcunu ödeyemediği için elektriğinin kesildiğini söyledi.  Kaymakam Mehmetbeyoğlu, genci makamında ağırladıktan sonra tüm sorunlarını giderdi. Sağlık kontrolünden geçirilen gencin ifadesinin ardından ailesiyle birlikte memleketine döneceği kaydedildi. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.