SON DAKİKA
Hava Durumu

İntihar girişimi kutlamalara gölge düşürdü

Bursa'da, cumhuriyetin 90. yıl dönümü törenleri esnasında intihara teşebbüs eden bir kişi, vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Poli

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2013 16:41
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2013 17:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İntihar girişimi kutlamalara gölge düşürdü
Bursa'da, cumhuriyetin 90. yıl dönümü törenleri esnasında intihara teşebbüs eden bir kişi, vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Polis, şahsı güçlükle ambulansa bindirip olay yerinden uzaklaştırdı. 
Edinilen bilgiye göre, törenlerin yapıldığı Heykel'de 5 katlı bir binanın çatı katına çıkan Türk bayraklı Abdulmuttalip D., Yıldırım Belediyesi tarafından Erikli'de verilen geçici iznin iptal edilmesi sebebiyle intihar girişiminde bulundu. Polis ekipleri, çatıdaki şahsı ikna etmek için uzun süre gayret gösterdi. Bu arada itfaiye ekipleri de hava yastığı açarak tedbir aldı. Cumhuriyet Bayramını kutlamaya gelen vatandaşlar ise, intihar girişiminde bulunan şahsa ‘Bayramı zehir ettin’ diyerek tepki gösterdi. O esnada olay yerinde bulunan öğrenciler şahsı hem kameralarına çekti, hem de heyecanla izledi.
Öte yandan olayı bir psikolog gördü. Ekiplerle konuşan psikolog, şahsı ikna etmek için çatıya çıktı. Abdulmuttalip D., bütün çabalara rağmen ikna olmazken, boğazına zaman zaman bıçak dayadığı da görüldü. Yaklaşık 3 saatin ardından şahsın başka yöne bakmasından yararlanan ekipler, Abdulmuttalip D'yi üzerine atlayarak etkisiz hale getirdi.
Daha sonra Abdulmuttalip D., polis ekipleri tarafından aşağı indirilmek istendi. Bu sırada şahsa tepki gösteren vatandaşlar, Abdulmuttalip D.’ye linç girişiminde bulundu. Bunun üzerine polis ekipleri şahsı bir daha bina içerisine soktu. Yolu tamamen boşaltan ekipler, daha sonra şahsı içeriden çıkartarak ambulansa bindirdi. Vatandaşlar bu sırada da şahsa saldırmak istedi. Şahsın bir süre önce de Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın Merinos'ta katıldığı programda kendisini balkondan atmaya kalkışmıştı. Olayla alakalı soruşturma başlatıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.