SON DAKİKA
Hava Durumu

İntihara Kalkışan Genci, Polis Son Anda Kurtardı

 Bursa'da ailevi sorunlarının olduğunu iddia eden 18 yaşındaki genç, çıktığı köprüden atlamak üzereyken polis ekipleri tarafından ikna e

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2013 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2013 12:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İntihara Kalkışan Genci, Polis Son Anda Kurtardı
 Bursa'da ailevi sorunlarının olduğunu iddia eden 18 yaşındaki genç, çıktığı köprüden atlamak üzereyken polis ekipleri tarafından ikna edildi. 


Merkez Osmangazi ilçesi Gençosman Mahallesi yeni Yalova yolu üzerinde bulunan üst geçitte bir kişinin intihar etmek istediği ihbarını alan polis ekipleri, bir süre sonra olay yerine geldi. Polis ekipleri tarafından ikna edilmek istenen 18 yaşındaki Habip Bayram, “Annem ve babam bir süre önce ayrıldı. Sokaklarda günlerce kaldım. Suça karışmak istemiyorum. Artık yapacak bir şey yok, ölmek istiyorum” diyerek gözyaşları döktü.
Polis karayolunu trafiğe kapatırken, itfaiye ekipleri ise hava yastığı açtı. “Hayat yaşamaya değer. Gel ne istiyorsan biz yapacağız, seni yurda yerleştireceğiz” diyen polisin yarım saat süren ikna çalışmasının ardından Habip Bayram köprüden indirildi. Genç, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.