SON DAKİKA
Hava Durumu

'İş tamam' işareti yakalattı!

Adana’da alacaklısının işyerine tüfekle ateş açarak bir kişinin ölümüne, bir kişinin de yaralanmasına neden olan şüpheli, bir kişiye t

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2014 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2014 17:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'İş tamam' işareti yakalattı!
Adana’da alacaklısının işyerine tüfekle ateş açarak bir kişinin ölümüne, bir kişinin de yaralanmasına neden olan şüpheli, bir kişiye taktığı kar maskesini çıkartarak ‘İş tamam’ anlamında kafa sallaması sayesinde, kimliği tespit edilerek yakalandı.

Olay, 22 Haziran günü öğle saatlerinde Barbaros Mahallesi’nde bulunan Emin Ağa Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, alacak verecek meselesi yüzünden Ahmet İ. ile (28) Mustafa Y.’nin arasında husumet oluştu. Mustafa Y.’ye gözdağı vermek isteyen Ahmet İ., tüfeğini alarak ismi belirlenemeyen bir kişinin motorunun arkasına bindi ve Mustafa Y.’nin iş yerinin önüne geldi. Yüzünü kar maskesi ile kapatan Ahmet İ., burada işyerine doğru rastgele ateş açtı. Açılan ateş sonucu iş yerinde oturarak sohbet eden Mustafa Y.’nin yeğenleri İzzetin Akpınar ve Vedat Sögüt yaralandı. Ağır yaralı olan Akpınar kaldırıldığı Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Söğüt ise özel bir hastanede tedavi altına alındı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olay sonrası bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Motosikletin geçtiği güzergahları tespit eden cinayet masası ekipleri, inceledikleri güvenlik kameralarından birinde olayda silahı kullandığı ileri sürülen Ahmet İ.’nin, aynı mahallede bulunan İ.Ş.’ye (17) ve ağabeyi Hakan Ş.’ye maskesini çıkararak ‘iş tamam’ anlamında kafa salladığını tespit etti. Ekipler, bunun üzerine harekete geçerek şüphelilerin evine operasyon düzenledi. Gözaltına alınan şüphelilerden Ahmet İ.’nin emniyetteki ifadesinde tüfeği kullandığını itiraf ettiği öğrenildi. Şüpheliler, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.